SKYLINE CONDO, SINGAPORE

The Client: a British businessman

The Brief: the redesign and project coordination of a rented condo: living space, dining space, terrace and master bedroom

The Budget ($-$$$$): $$

The Inspiration: a masculine, calm space in a Scandi-style neutral palette, with stunning finishes referencing the client’s love of the outdoors, Asian accents and space to showcase his collection of art and curios; a dramatic but serene master bedroom that makes the most of its outstanding view

The Verdict: ‘Despite only vague instructions from me, I could not be more happy with the design – I love nature and the use of various woods and other materials, and the artwork and Asian furniture remind me of my travels around the region. Guests are always surprised that a single guy could have such a tastefully designed home!‘

PLEASE CLICK ON THE THUMBNAILS BELOW TO ACCESS THE FULL GALLERY