PAYA LEBAR STUDIO, SINGAPORE

The Client: a British bachelor

The Brief: the redesign and project coordination of a rented studio condo: living space, breakfast bar, and bedroom

The Budget ($-$$$$): $$

The Inspiration: a mature and masculine space making the most of the dramatic interior finishes; touches of colour to lighten the palette, and texture and depth provided by slubby linens, stunning wood grain and artisanal mud cloth textiles; a quirky and modern bedroom nook that complements the remainder of the studio

The Verdict: ‘Elly turned my flat into a home. I wanted a space for socialising, a sofa for naps and an armchair for reading, all in my little flat. I thought I would have to make sacrifices, but no need! Elly worked it all out…and I couldn’t be more happy with the result. She is understanding, flexible and considerate of budget.’

PLEASE CLICK ON THE THUMBNAILS BELOW TO ACCESS THE FULL GALLERY