KATONG SHOPHOUSE, SINGAPORE

The Client: a young Singaporean family of four

The Brief: the total redesign of a two-storey shophouse: entry, kitchen and dining area, living space, courtyard terrace, master bedroom, master bath, nursery and little girl’s room

The Budget ($-$$$$): $$$

The Inspiration: all natural, light and contemporary textures; palettes of blush pink, caramel leather and lashings of easy breezy white; playful whimsical accents for the children’s rooms; darker schemes at the front of the shophouse to turn the lower light levels to our advantage

The Verdict: ‘We absolutely love this design that Elly has created , the style and furnishings are all perfect for our growing family. We hope to be able to execute the renovation in early 2016.’

PLEASE CLICK ON THE THUMBNAILS BELOW TO ACCESS THE FULL GALLERY