JOO CHIAT DUPLEX, SINGAPORE

The Client: a young professional British couple

The Brief: the redesign and project coordination of a rented walk-up duplex apartment: living space, dining space, office, reading nook, master and roof terrace

The Budget ($-$$$$): $$

The Inspiration: a riot of ethnic textiles and artisan-crafted decor combined with soft colours and organic finishes; a peaceful, leafy, green Balinese-style roof terrace; a serene and calming all-white master bedroom

The Verdict: ‘Elly’s original ideas and ability to source unique items has resulted in an eye-catching and impressive design – guests are always commenting on how well put together the space is, and asking where items are from! Flexible and responsive, Elly was a pleasure to work with.‘

PLEASE CLICK ON THE THUMBNAILS BELOW TO ACCESS THE FULL GALLERY